SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Wednesday, 8 June 2016

Giveaway Ramadhan dan Syawal by Asyu Asyura -2016-

Assalamualaikum semua.

macam yang Asyu pernah cakapkan dekat page dan juga dekat facebook Asyu...

Asyu ingat nak buat GIVEAWAY sempena bulan Ramadhan dan juga bulan Syawal.

macam biasa kali ini hadiah yang Asyu beri adalah Novel dan juga kad raya.

antara hadiah2nya ialah :

Asyu akan berikan 5 buah novel. Seorang pemenang akan mendapat sebuah novel dan juga sekeping kad raya. Ini bermakna 5 orang berpeluang memenangi hadiah ini! 5 kad raya tambahan untuk yang bertuah.









best tak hadiah2 Asyu?


okay sekarang syarat2 untuk menyertai giveaway Asyu Asyura ^,^

1) warganegara Malaysia (ini untuk memudahkan Asyu pos hadiah.) priority diberikan kepada warga Malaysia

2) jika anda warganegara lain, dan ingin menyertai boleh, dengan syarat alamat untuk penghantaran hadiah hendaklah di dalam Malaysia (jika anda menang)

3) like page Asyu Asyura iaitu 'Ceritera Dari Otak Biasa'

4) Add friends atau follow Asyu kalau dah add/follow sila komen di mana2 post Asyu - FB - Nur Syuhaidah Binti Ayub

5) Jika belum follow blog Asyu sila follow (jika ada google+ anda wajib follow)

6) Buat post di fb atau blog(jika ada blog wajib buat) promote mengenai Giveaway ini.

7) selepas selesai melakukan semua di atas, sila komen di entri ini bersama link blog atau fb post anda.



Cara pemilihan pemenang
novel - pemenang akan di pilih berdasarkan like (Asyu tak akan like status atau G+ entri blog anda)
kad raya tambahan - akan cabut nama selain nama pemenang novel

Tarikh bermula 8/6/2016
tarikh tutup/tamat GA 4/7/2016
tarikh umumkan pemenang 5/7/2016

pos hadiah selepas raya (seminggu selepas)


Terima kasih kepada yang sudi menyertai Giveaway Asyu


14 comments:

  1. kak asyu.... i want to join your giveaway... uhuk. ni siti tau. hahahha

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum kak syuu :)

    http://chyarinduku.blogspot.my/2016/06/giveaway-ramadhan-dan-syawal-by-asyu.html

    ReplyDelete
  3. baru nk join tp :'( tgok tarikh dia dh lepas daaa :'( pedihnyaa hati ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih berjalan sebenarnya. baru edit post. sorry

      Delete
  4. Saya join ^_^
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/06/giveaway-ramadhan-dan-syawal-by-asyu.html

    ReplyDelete
  5. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/07/giveaway-ramadhan-dan-syawal-by-asyu.html

    ReplyDelete
  6. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/07/giveaway-ramadhan-dan-syawal-by-asyu.html

    ReplyDelete
  7. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/07/giveaway-ramadhan-dan-syawal-by-asyu.html

    ReplyDelete
  8. http://messarah.blogspot.my/2016/07/giveaway-ramadhan-dan-syawal-by-asyu.html

    ReplyDelete
  9. https://keikonves.blogspot.my/2016/07/giveaway-ramadhan-dan-syawal-by-asyu.html join jugak

    ReplyDelete
  10. http://icahya.blogspot.my/2016/07/giveaway-ramadhan-and-syawal-by-asyu.html

    Done. ^^

    ReplyDelete
  11. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/07/giveaway-ramdhan-dan-syawal-by-asyu.html

    ReplyDelete
  12. Atie Join

    http://cintahawaa.blogspot.com/2016/07/giveaway-ramadhan-dan-syawal-by-asyu.html

    ReplyDelete
  13. kak asyu... siti dah buat tapi tak bagi link pulakkk :(
    http://keikonves.blogspot.my/2016/07/giveaway-ramadhan-dan-syawal-by-asyu.html

    ReplyDelete

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)